OfficeSpecialisten

Experts in Microsoft Office
meer dan 20 jaar ervaring
in maatwerk Microsoft Office toepassingen

Learn more

Excel, Access

Ondersteuning van uw bestaande toepassingen
Volledig beheer
en nieuwbouw.

Learn more

Volwaardige gesprekspartner

vanuit uw visie
want wij hebben een bedrijfskundige achtergrond
en kunnen meedenken op uw niveau.

Learn more

‘uren werk teruggebracht tot één druk op de knop’ - dat zijn de resultaten waar de medewerkers van OfficeSpecialisten voor gaan!

Testimonial

“Dankzij een goed inzicht in bedrijfsprocessen weet OfficeSpecialisten snel tot de kern van het probleem te komen.”

– Wim van Persie Bedrijfsleider bij Casteleijn BV

Testimonial

“Altijd beschikbaar en bereikbaar; En daarnaast altijd een plezier om met de mensen van OfficeSpecialisten samen te werken. ”

– Robrecht Baving Manager UWV

Testimonial

“Waar een klein bedrijf groot in kan zijn? OfficeSpecialisten denkt mee met de klant en heeft al antwoord op de vragen die ik nog moet bedenken.”

– Ellen Brandsen Communicatie Adviseur Hoge Ogen

De software oplossingen van OfficeSpecialisten maken uw organisatie efficiënt en slagvaardig. Tevredenheid over de dienstverlening van OfficeSpecialisten leidt in veel gevallen tot langdurige samenwerking. Tijdens experttrainingen draagt OfficeSpecialisten haar kennis en ervaring graag aan u over.

Maatwerk oplossingen
OfficeSpecialisten ontwikkelt maatwerk software oplossingen met het vertrouwde Microsoft Office Pakket als uitgangspunt.
Expert training
Met onze ervaring helpen wij u graag uw organisatie op een hoger plan te brengen.
Langdurige samenwerking
OfficeSpecialisten kan u organisatie over een periode van enkele maanden tot meerdere jaren ondersteunen op ICT-gebied
Volwaardige gesprekspartner
Onze medewerkers hebben een bedrijfskundige achtergrond en ontwikkelen zelf wat er met u besproken is. Een korte lijn, voor het beste resultaat.

Privacy is tegenwoordig een hot-issue. We hebben je al eerder uitgelegd hoe je je privacy-opties in Office aanpast maar je kan ook in Windows 10 zelf je privacy bewaken. Windows 10 heeft veel verschillende privacy-instellingen. Denk aan instellingen voor het tonen van gepersonaliseerde advertenties en het doorsturen van locatiegegevens. Sommige privacygevoelige informatie wordt standaard gedeeld met bijvoorbeeld Microsoft. Niet iedereen vindt dat prettig. Zorg met de volgende aanpassingen dat gegevens niet zomaar worden doorgestuurd naar Microsoft en andere partijen, zodat dat jij zelf controle houdt over je privacy!

Zo regel je het snel en simpel!

Je kan de privacy-instellingen in Windows 10 terugvinden onder je instellingen. Geef een rechtermuisklik op je startknop en kies voor instellingen, en ga vervolgens naar privacy.

Je komt dan op het volgende scherm:

Je kan nu voor ieder onderdeel zelf aangeven wat je aan of uit wil zetten. Onder het kopje App machtigingen zie je per onderdeel welke apps er toegang toe hebben. Zie hier het voorbeeld van de permissies voor de camera:

Loop al deze opties na. Voel je je bij een van de opties niet prettig, zet het dan gewoon uit. Als het noodzakelijk is vraagt de app vanzelf weer om toegang! Ons advies: kies in geval van twijfel altijd voor ‘Uit’. Beter te weinig dan te veel gedeeld. Soms gebeurt het dat Microsoft na een update sommige opties weer heeft teruggezet. Controleer je instellingen dus na iedere update. Zo houd je je privacy op peil!

 

 

 

Team
Management & Ondersteuning
Ontwikkelaars

drs. Cor van den Hoven

Directeur

ing. Hans van Hattem

Manager

Nikki Koster

Office Manager