OfficeSpecialisten

Experts in Microsoft Office
meer dan 20 jaar ervaring
in maatwerk Microsoft Office toepassingen

Learn more

Excel, Access

Ondersteuning van uw bestaande toepassingen
Volledig beheer
en nieuwbouw.

Learn more

Volwaardige gesprekspartner

vanuit uw visie
want wij hebben een bedrijfskundige achtergrond
en kunnen meedenken op uw niveau.

Learn more

‘uren werk teruggebracht tot één druk op de knop’ - dat zijn de resultaten waar de medewerkers van OfficeSpecialisten voor gaan!

Testimonial

“Dankzij een goed inzicht in bedrijfsprocessen weet OfficeSpecialisten snel tot de kern van het probleem te komen.”

– Wim van Persie Bedrijfsleider bij Casteleijn BV

Testimonial

“Altijd beschikbaar en bereikbaar; En daarnaast altijd een plezier om met de mensen van OfficeSpecialisten samen te werken. ”

– Robrecht Baving Manager UWV

Testimonial

“Waar een klein bedrijf groot in kan zijn? OfficeSpecialisten denkt mee met de klant en heeft al antwoord op de vragen die ik nog moet bedenken.”

– Ellen Brandsen Communicatie Adviseur Hoge Ogen

De software oplossingen van OfficeSpecialisten maken uw organisatie efficiënt en slagvaardig. Tevredenheid over de dienstverlening van OfficeSpecialisten leidt in veel gevallen tot langdurige samenwerking. Tijdens experttrainingen draagt OfficeSpecialisten haar kennis en ervaring graag aan u over.

Maatwerk oplossingen
OfficeSpecialisten ontwikkelt maatwerk software oplossingen met het vertrouwde Microsoft Office Pakket als uitgangspunt.
Expert training
Met onze ervaring helpen wij u graag uw organisatie op een hoger plan te brengen.
Langdurige samenwerking
OfficeSpecialisten kan u organisatie over een periode van enkele maanden tot meerdere jaren ondersteunen op ICT-gebied
Volwaardige gesprekspartner
Onze medewerkers hebben een bedrijfskundige achtergrond en ontwikkelen zelf wat er met u besproken is. Een korte lijn, voor het beste resultaat.

Dit keer eens géén blog met Office-tips, maar een interview met Hans van Hattem. Als mede-directeur/eigenaar van OfficeSpecialisten is hij voornamelijk actief binnen onze dochteronderneming CodeBoss, waar een groepje ‘bazen van de code’ zich dagelijks bezighoudt met het ontwikkelen van webapplicaties en apps voor mobiele devices.

‘Ik noem het altijd hardcore development ’, antwoordt Hans van Hattem als hem gevraagd wordt naar de activiteiten van CodeBoss. ‘Wij ontwikkelen webapplicaties die door grote groepen gebruikt kunnen worden. Daarbij maken we onder meer gebruik van de platformen .NET, PHP en Java. In tegenstelling dus tot ons moederbedrijf OfficeSpecialisten, waar we software-oplossingen bouwen op basis van MS Office. Office is een heel toegankelijk platform, maar minder geschikt voor grootschalige oplossingen met meer dan pakweg honderd gebruikers. Daarom hebben we in 2016 CodeBoss opgericht, dat zich volledig richt op deze andere tak van sport.’

Jarenlange kennis en ervaring

Onder de klantenkring van CodeBoss bevinden zich onder andere werkgeversorganisaties, ministeries en evenementenbeveiligingsbedrijven. Zelf heeft Hans ruim 25 jaar ervaring in deze laatste branche. ‘Ik sta als evenementenbeveiliger zelf ook op de werkvloer. Ik ken dus het hele proces, ben bekend met de knelpunten en snap waar men in deze sector behoefte aan heeft.’

Goed van pas

Die kennis en ervaring komen hem bij CodeBoss goed van pas. ‘Zo hebben we onlangs voor TSC Crowd management, de Europese marktleider op het gebied van evenementenbeveiliging, een webapplicatie gebouwd voor de registratie van incidenten,’ vertelt Hans. ‘Tijdens een evenement gebeurt er van alles en daar wordt een uitgebreid logboek van bijgehouden. In zo’n logboek worden zaken geregistreerd als: wanneer gaan de deuren open, wanneer komen de bezoekers binnen, op welke tijdstippen is de schoonmaakdienst geweest, was er EHBO nodig? Wij hebben een app ontwikkeld waarmee dit allemaal exact kan worden bijgehouden.’

Aanzienlijke tijdbesparing

Zo’n applicatie kan de gebruiker een heleboel tijdwinst opleveren. En dat is dan ook precies wat hem motiveert in zijn werk, zegt Hans. ‘Een mooi voorbeeld van zo’n besparing is een app die we voor Showsec in Engeland hebben gebouwd. Voordat een beveiliger kan worden ingezet, moet worden gecontroleerd of zijn licentie nog geldig is. Die gegevens staan in een database, maar een goede koppeling met die database ontbrak. Alle nummers moesten dus handmatig worden ingeklopt. Wij hebben dit op een slimme manier kunnen automatiseren. En omdat je algauw praat over honderden controles per week, kun je je voorstellen dat dit een aanzienlijke tijdbesparing oplevert.’

Meer weten over CodeBoss?

Benieuwd of CodeBoss ook iets voor jouw organisatie kan betekenen? Bel ons dan snel op 0182 633 501 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij denken graag met je mee!

 

Team
Management & Ondersteuning
Ontwikkelaars

drs. Cor van den Hoven

Directeur

ing. Hans van Hattem

Manager

Nikki Koster

Office Manager